Toimiston kesäaikataulut

20.06.2024
Salla Tieva

Luetaan yhdessä -verkoston toimisto hiljenee juhannuksen jälkeen ja palaamme koko porukalla työn touhuun taas heinä-elokuun taitteessa. Toimisto on kokonaan kiinni 13. – 24.7.2024. Suuri kiitos kuluneesta lukuvuodesta kaikille verkoston vapaaehtoisille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille. Elokuussa jatketaan!

Mukaan toimintaan syksyllä 2024?

Haluatko tukea Suomeen muuttaneita aikuisia suomen kielen oppimisessa ja kotoutumisessa laajemminkin? Kiinnostaako vapaaehtoistyö ihmisten, kielten ja eri kulttuurien parissa? Tule mukaan toimintaamme ja aloita vapaaehtoisena ohjaajana lähi- tai etäryhmässämme syksyllä 2024! Toiminta ei edellytä opetuskokemusta, kiinnostus kieliin ja kulttuureihin riittää.

Esittelemme Luetaan yhdessä -toimintaa ja vapaaehtoistehtäviä Zoomissa tiistaina 20.8.2024 klo 16-17. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille eikä sido mihinkään. Pääset ilmoittautumaan tilaisuuteen tästä. Tervetuloa mukaan! Voit kysyä lisätietoja verkoston asiantuntijalta Sallalta: salla.tieva(a)luetaanyhdessa.fi

Kiinnostaako Toisto-menetelmä?

Toisto-menetelmä on puhuttuun kieleen keskittyvä, kuuntelemista ja toistamista painottava alkuvaiheen kielenopetuksen menetelmä. Opetus järjestetään Toisto-tuokioissa, joita kuka tahansa suomen kieltä osaava voi ohjata. Toisto-tuokioiden opetus järjestetään vapaaehtoisvoimin. Tuokioissa opetellaan sanastoa ja fraaseja, jotka ovat hyödyllisiä arkielämän tilanteissa.

Järjestämme useita Toisto-menetelmään liittyviä koulutuksia alkusyksystä 2024:

  • Info: Kuinka perustaa Toisto-ryhmä? 7.8.24 klo 10-11.30 verkossa (Zoom)
  • Koulutus opettajille, oppilaitosten ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle Toisto-menetelmästä verkossa 15.8.24 klo 15-17 (Zoom)
  • Kaikille avoin koulutus Toisto-menetelmästä verkossa 12.9.24 klo 12-14 (Zoom)

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu koulutuksiin tällä sivulla. Tervetuloa! Toisto-menetelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Toisto-hankkeen koordinaattoriin Minnaan: minna.savolainen(a)luetaanyhdessa.fi


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: