Tulevat koulutukset

Vapaaehtoisille ja kumppaneille

Luetaan yhdessä -toiminnasta kiinnostuneille

Järjestämme seuraavan infotilaisuuden Luetaan yhdessä -toiminnasta kiinnostuneille tiistaina 20.8.2024 klo 16 – 17. Tilaisuus on suunnattu erityisesti Luetaan yhdessä -ryhmien ohjaamisesta kiinnostuneille, mutta soveltuu hyvin myös verkostokumppaneille tai yhteistyöstä kiinnostuneille tahoille. Tilaisuus pidetään Zoom-alustalla verkossa. Ilmoittaudu mukaan tästä. Tervetuloa!

Koulutus Toisto-menetelmästä Kuusamossa 23.5. klo 17.30-19.30

Avoin, suomenkielinen ja maksuton koulutus Toisto-menetelmän käytöstä suomen alkeiden opetuksessa ja ohjaamisessa torstaina 23.5.24 klo 17.30-19.30 os. Kuusamon kaupungintalo, Keskuskuja6, 92600 Kuusamo. Koulutus järjestetään yhteistyössä Toistetaan yhdessä -hankkeen ja Kuusamon kaupungin kansainvälisten palvelujen sekä SPR:n Kuusamon osaston kanssa. Kouluttaja on KM Niina Rönty. Koulutuksesta saa todistuksen. Ilmoittaudu 17.5. mennessä tästä. Tervetuloa!

Lisätiedot: minna.savolainen (a) luetaanyhdessa.fi / 0503303132.

Koulutus Toisto-menetelmästä Espoossa 29.5. klo 18-20

Avoin, suomenkielinen ja maksuton koulutus Toisto-menetelmän käytöstä suomen alkeiden opetuksessa ja ohjaamisessa keskiviikkona 29.5.24 klo 18-20 os. Kutojantie 3, 02630 Espoo. Koulutus järjestetään yhteistyössä Toistetaan yhdessä -hankkeen ja Suomi-Syyria Ystävyysseura ry:n kanssa. Kouluttaja on KM Niina Rönty. Koulutuksesta saa todistuksen. Ilmoittaudu tästä. Tervetuloa!

Lisätiedot: minna.savolainen (a) luetaanyhdessa.fi / 050 3303132

Info: Kuinka perustaa Toisto-ryhmä? 7.8.24 klo 10-11.30 verkossa (Zoom)

Kaikille kiinnostuneille avoin, maksuton ja suomenkielinen webinaari Toisto-ryhmän perustamisesta. Tervetuloa mukaan varsinkin, jos organisaationne haluaa tarjota suomen alkeiden opetusta tai järjestönne perustaa ryhmän suomen opettelua varten. Tilaisuus sopii hyvin myös kuntien ja alueiden kotoutumisen tuen asiantuntijoille ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreille, järjestäjille sekä Toisto-ohjaajille. Tässä infossa käydään läpi

  • kuinka Toisto-ryhmän voi järjestää menetelmän periaatteita noudattaen, 
  • mitä haasteita on ollut ja kuinka niihin voi varautua ryhmää suunnitellessa, 
  • viestintä sekä oppijoiden että ohjaajien suuntaan,
  • ohjaajien ja järjestäjien roolit ym.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu TÄSTÄ. Tilaisuuden fasilitoi Toistetaan yhdessä -hankkeen koordinaattori Minna Savolainen. Lisätietoja: minna.savolainen (a) luetaanyhdessa.fi / 0503303132

Koulutus opettajille, oppilaitosten ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle Toisto-menetelmästä verkossa 15.8.24 klo 15-17 (Zoom)

Maksuton ja suomenkielinen koulutus Toisto-menetelmän käytöstä suomen alkeiden opettamisessa verkossa torstaina 15.8.2024 kello 15.00-17.00. Tämä koulutus on suunnattu erityisesti S2- ja muille opettajille, sekä oppilaitosten ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle ja toimijoille. Lisäksi tervetulleita ovat kaikki aiheesta kiinnostuneet. Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Kouluttaja on luokanopettaja, erityisopettaja ja neuropsykiatrinen valmentaja, KM Niina Rönty. Tervetuloa!

Tiedustelut: minna.savolainen (a) luetaanyhdessa.fi, ja pedagogiikkaan tai Toisto-materiaaleihin liittyen niina.ronty (a) luetaanyhdessa.fi

Koulutus Toisto-menetelmästä verkossa 12.9.24 klo 12-14 (Zoom)

Avoin, suomenkielinen ja maksuton verkkokoulutus Toisto-menetelmän käytöstä suomen alkeiden opettamisessa torstaina 12.9.2024 kello 12.00-14.00. Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ. Osallistumiseen tarvittava Zoom-linkki lähetetään sähköpostiin vasta vähän ennen koulutusta, joten kannattaa merkitä aika omaan kalenteriin. Kouluttaja on KM Niina Rönty. Koulutuksesta saa pyydettäessä todistuksen. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa: minna.savolainen (a) luetaanyhdessa.fi / 0503303132


Yhteistyökumppaneille

Järjestämme maksuttomia koulutuksia Toisto-menetelmästä osana Toistetaan yhdessä -hankkeen toimintaa. Tällä hetkellä koulutukset ovat niin kysyttyjä, että keskitymme koulutusyhteistyöhön erityisesti maahanmuuttaneiden perustamien järjestön kanssa hanketavoitteidemme mukaisesti.

Lue lisää menetelmästä täältä ja ota yhteyttä koordinaattori Minna Savolaiseen minna.savolainen@luetaanyhdessa.fi p. 0503303132.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: