Opehuone

Opehuone / Luetaan yhdessä -verkoston tuki ry

Opehuoneen tarkoituksena on olla vapaaehtoisten opettajien hengähdyspaikka opettamisen lomassa – vertaiskeskustelupaikka, jossa mm. jaetaan ajatuksia, ideoita, turhautumisia ja onnistumisia.
Paula Hiidenuhma-Valtonen

Ajankohtaista keväällä 2024

Tervetuloa mukaan kevään tapahtumiin! Kaikki Opehuoneet ja selkolukupiirit järjestetään Zoomissa. Zoom-linkki lähetetään sähköpostilla kaikille jäsenille ja ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Opehuone tiistaina 23.4. klo 18.30
Aiheena on kielitaidon testaus ja arviointi sekä YKI-testi. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Selkolukupiiri tiistaina 14.5. klo 18.30
Kevään toisessa selkolukupiirissä keskustelemme naiskirjailijoiden teoksista ja naisten elämän kuvauksesta selkokirjoissa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Selkolukupiiri on Opehuoneen tavoin tarkoitettu vapaaehtoisopettajille. Selkolukupiiriä varten me opettajat luemme selkokirjoja. Pohdimme mm. kenelle luettuja kirjoja voisimme suositella. Tavoitteena on antaa opiskelijoillemme lukuvinkkejä ja kannustaa heitä lukemaan. Selkokielisiä kirjoja voi lainata esim. kirjastoista. Selkokeskuksen sivuilta löytyy e-kirjoja, joita voi lukea ilmaiseksi. Siellä on myös selkokirjatietokanta, jossa on tietoa yli 400 selkokirjasta, joilla on selkotunnus.

Luetaan yhdessä -verkoston tuki ry
Luetaan yhdessä -verkoston tuki ry on perustettu 11.2.2021 Luetaan yhdessä – verkoston avuksi. Tavoitteena on tukea ja edistää Luetaan yhdessä -verkoston toimintaa ja järjestää ensisijaisesti opetusryhmissä toimiville vapaaehtoisille koulutusta ja ajankohtaisia vertaistukiryhmiä tai muuta tarkoitustaan edistävää ja tukevaa toimintaa.

Haluatko liittyä tukiyhdistyksen jäseneksi? Tervetuloa mukaan! Jäsenmaksu on 20 € vuodessa. Täytä ilmoittautumislomake täällä
Yhteydenotot ja tiedustelut:
Paula Hiidenuhma-Valtonen
Luetaan yhdessä -verkoston tuki ry puheenjohtaja
hiidenuhma@gmail.com
p. 040 527 5288

Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: