Maahanmuuton psyykkinen prosessi ja mielenterveyden tukeminen vapaaehtoistyössä -etäkoulutus

03.06.2024
Salla Tieva
Kuva: Pixabay

Tervetuloa orientoitumaan syyskauden alkuun ja kouluttautumaan mielenterveysteeman pariin! Järjestämme 27.8.2024 klo 15-17 etäkoulutuksen Zoomissa aiheesta Maahanmuuton psyykkinen prosessi ja mielenterveyden tukeminen. Kouluttajana toimii MIELI Suomen Mielenterveys ry:n suunnittelija Melis Ari-Gürhanli. Tilaisuuden tavoitteena on lisätä ymmärrystä maahanmuuton vaikutuksista mielenterveyteen ja tarjota työkaluja maahan muuttaneiden mielenterveyden tukemiseen. Koulutus on tarkoitettu Luetaan yhdessä -verkoston, Toisto-ryhmien sekä Auroras-verkoston vapaaehtoisille.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella viimeistään perjantaina 23.8.2024.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: