Tervetuloa Luetaan yhdessä -verkoston 20-vuotisjuhlaan!

14.06.2024
Salla Tieva

Luetaan yhdessä -toiminta täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja syksyllä on aika juhlia tätä matkaa, ryhmien ohjaajia sekä upeaa verkostoamme. Siispä kutsumme verkoston vapaaehtoiset juhlistamaan pyöreitä lauantaina 14.9.2024 Helsingin merellisiin maisemiin!

Juhlan ohjelma koostuu kahdesta osiosta: miniristeilystä Helsingin edustalla sekä juhlagaalasta ohjelmanumeroineen ravintola Meripaviljongissa Hakaniemessä. Osallistua voi molempiin osioihin tai ainoastaan juhlagaalaan Meripaviljongissa. Risteilylle mahtuu mukaan 80 henkilöä, Meripaviljonkiin 120 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Päivän ohjelma ajoittuu klo 12-17 välille.

Korvaamme vapaaehtoisten julkisilla kulkuneuvoilla tehdyt matkat juhlagaalaan. Itse juhla on maksuton. Tarkemmat tiedot juhlapäivän yksityiskohdista toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse syyskuun alussa.

Ilmoittaudu juhlaan tästä. Ilmoittautuminen 31.8.2024 mennessä.

Lisätietoja juhlasta voi kysyä Natalialta: natalia.nordling(a)luetaanyhdessa.fi / 045 1962422

Sydämellisesti tervetuloa mukaan, tehdään juhlasta yhdessä ikimuistoinen!


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: