Verkoston uuden kouluttajan terveiset

28.03.2024
Natalia Nordling

Terve! Minä olen Natalia, Luetaan yhdessä -verkoston uusi kouluttaja. Olen innoissani uudesta tehtävästä, jossa saan hyödyntää koulutustani, suomen kielen opettajana ja oppijana kertynyttä kokemusta sekä taitojani. Tärkeää uudessa työssä minulle on uusien ihmisten tapaaminen ja verkoston toiminnan tukeminen. Luetaan yhdessä -verkoston jokainen vapaaehtoinen ja työntekijä tekee erittäin tärkeää ja arvokasta työtä, niin yksilön kuin suomalaisen yhteiskunnankin kannalta. 

Suomessa opiskelleena ja Puolasta Suomeen sittemmin muuttaneena ymmärrän, että oppiakseen suomea ja suomalaista kulttuuria täytyy olla suomalaisia kavereita ja ystäviä, verkostoa. Kaikkea ei opi kirjoista tai YouTubesta. Luetaan yhdessä -verkosto tukee kielen oppimisen ja kotoutumisen lisäksi maahan muuttaneiden hyvinvointia. On ihana tunne, kun joku tervehtii sinua kerran viikossa, muistaa nimesi ja osaa vastata kysymykseesi: Mitä tuo ’mämmi’ oikein on!?

Olkaa minuun rohkeasti yhteydessä, jos teille tulee ideoita tai kysymyksiä verkoston toimintaan liittyen. Yhdessä ylläpidämme ja kehitämme Luetaan yhdessä -verkostoa, joka muuten täyttää tänä vuonna komeat 20 vuotta! Nähdään pian koulutuksissa, ryhmien kokoontumisissa ja syksyllä juhlagaalassa!


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: