Avoimet työpaikat: kouluttaja

29.12.2023
Henna-Maija Syrjälä

Haemme kouluttajaa toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen (37,5 h/viikko) Helsingin keskustan toimipisteeseemme.

Kouluttajan vastaa toiminnan laajentumisesta, uusien ryhmien kouluttamisesta ja organisoinnista. Toiminnan pedagogisena asiantuntijana hän ideoi ja tuottaa toiminnan eri koulutukset vapaaehtoistyöntekijöillemme. Hän johtaa toiminnan pedagogista linjaa ja tuottaa ja päivittää ryhmille sopivia opetuksen suunnittelun työkaluja ja opetusmateriaaleja linjan mukaisesti.

Toivomme hakijalta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta: s2-pätevyys tai opettajakoulutus
  • kokemusta suomi toisena kielenä -opetuksesta ja/tai kouluttamisesta
  • itseohjautuvuutta
  • järjestöalan tuntemusta
  • kulttuurisensitiivisyyttä ja kiinnostusta monikulttuurisuuskysymyksiin
  • joustavuutta
  • matkustusvalmiutta kotimaassa

Arvostamme hyviä organisointi-, vuorovaikutus-, päätöksentekokyky- sekä esiintymistaitoja. Työ sisältää vähäisesti ilta- ja viikonlopputyötä. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Jos innostut kehittämisestä, kouluttamisesta ja yhteisöllinen kielen oppiminen on intohimosi, hae meille. Tarjoamme mahdollisuuden innostavaan, itsenäiseen ja palkitsevaan työhön. Meiltä saat etuna mm. lounas- ja liikuntaedun, kattavat työterveyshuollon palvelut, upean työporukan ja toimiston ihanasta Punavuoresta. Palkka määrittyy sosiaalialojen järjestöjen työehtosopimuksen vaatimustaso 6 mukaan. Lisäksi maksamme henkilökohtaisen työsuorituksen ja kokemuksen perusteella määräytyvää palkanosaa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan/helmikuussa 2024.

Lisätietoja tehtävästä lisätietoja antaa 5.1.2024 ja 10.1.2024 klo 12-15 Luetaan yhdessä -verkoston toiminnanjohtaja Henna-Maija Syrjälä henna-maija.syrjala@luetaanyhdessa.fi, puh. 045 117 4282.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen info@luetaanyhdessa.fi tiistaihin 23.1.2024 klo 16 mennessä. Haastattelut järjestetään viikolla 5. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: