Uuden työntekijämme terveiset

22.11.2023
Salla Tieva

Hei, olen Maria. Ensin haluaisin kertoa teille, etten ole kirjailija, joten kestä minua. Aloitin uuden urapolun muutama viikko sitten Luetaan yhdessä-verkostossa ja kerron teille, että organisaatio on täynnä ihmisiä, jotka ovat omistautuneet vaikuttamaan positiivisesti yhteiskunnassa.

Koen, että Luetaan yhdessä -verkostossa välitetään ihmisistä ja että saan osallistua johonkin tärkeään. Tiimi on ollut erittäin avoin ja ystävällinen, mikä saa minut tuntemaan tervetulleeksi ja kuuluvani joukkoon.

Ensimmäiset päivät kuluivat erilaisten projektien esittelyjen, tapaamisten ja organisaatiomme toiminnan oppimiseen. Voin ylpeänä kertoa teille, että olen nyt osa yhteisöä, joka haluaa edistää yhteiskuntamme valoisampaa ja osallistavampaa tulevaisuutta.

Kerron nyt vähän itsestäni: olen lukija ja yksi niistä, jotka aina sanoo… vain yksi luku lisää! ja päätyy lukemaan hyvin myöhään yöhön. Olen kahden lapsen äiti, tykkään pelata videopelejä ja jalkapalloa heidän kanssaan. Rakastan Suomen luontoa. Ammatiltani olen graafinen suunnittelija, rakastan värejä ja pidän piirtämisestä.

Tulevina viikkoina aion vierailla ryhmissämme, joten jos törmäämme toisiimme, sanon hei, minulla on ilo tutustua sinuun.

Ja lopuksi haluan sanoa, että sanat ovat siltoja, jotka yhdistävät ihmisiä. Olen kiitollinen mahdollisuudesta olla osa Luetaan yhdessä -verkostoa, Auroras-verkostoa ja Toistetaan yhdessä -hanketta.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: