Toimiston kesäaikataulut

21.06.2023
Salla Tieva
Kuva: Pixabay

Luetaan yhdessä -verkoston toimisto hiljenee juhannuksen jälkeen ja palaa täydellä höyryllä työn touhuun taas elokuussa. Toimisto on kokonaan kiinni 10. – 23.7.2023. Lämmin kiitos kuluneesta lukuvuodesta kaikille verkoston vapaaehtoisille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille. Syksymmällä jatketaan!

Mukaan toimintaan syksyllä 2023?

Haluatko olla mukana tukemassa uusien suomalaisten kotoutumista ja toimia kielioppaana suomen kielen saloihin? Kiinnostaako vapaaehtoistyö ihmisten, kielten ja maailman eri kulttuurien parissa? Tule mukaan toimintaamme ja aloita vapaaehtoisena ohjaajana lähi- tai etäryhmässämme syksyllä 2023! Toiminta ei edellytä opetuskokemusta, vaan kiinnostus kieliin ja kulttuureihin riittää.

Esittelemme Luetaan yhdessä -toimintaa ja vapaaehtoistehtäviä Zoomissa tiistaina 22.8.2023 klo 16-17. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille eikä sido mihinkään. Pääset ilmoittautumaan tilaisuuteen tästä. Tervetuloa mukaan!

Kiinnostaako Toisto-menetelmä?

Toisto-metodi on puhuttuun kieleen keskittyvä, kuuntelemista ja toistamista painottava alkuvaiheen kielenopetuksen menetelmä. Opetus järjestetään Toisto-tuokioissa, joita kuka tahansa suomen kieltä osaava voi ohjata. Toisto-tuokioiden opetus järjestetään vapaaehtoisvoimin. Tuokioissa opetellaan sanastoa ja fraaseja, jotka ovat hyödyllisiä arkielämän tilanteissa.

Järjestämme koulutuksen Toisto-ohjaajiksi haluaville keskiviikkona 23.8.2023 kello 17-19 Zoomissa. Osallistuminen ei edellytä sitoutumista mihinkään toimintaan, vaan tarjoaa tietoa ja taitoja iloksi ja hyödyksi vapaaehtoistyön, Toisto-tuokioiden ja alkuvaiheen kotoutumistoiminnan suunnitteluun. Koulutus on maksuton.

Pääset ilmoittautumaan Toisto-koulutukseen tästä. Koulutukseen ovat erittäin tervetulleita myös kaikki Luetaan yhdessä -ryhmien vapaaehtoiset!


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: