Työpaikat: koordinaattori vakituiseen työsuhteeseen

20.12.2022
Henna-Maija Syrjälä

Suomen Akateemisten Naisten Liiton hallinnoima Auroras-toiminta järjestää työelämäaiheista ryhmämentorointia maahan muuttaneille naisille. Verkostolla on toimintaa Suomessa useilla eri paikkakunnilla. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Etu-Töölössä. Nyt etsimme tiimiimme vakituista koordinaattoria kokoaikaisella työajalla helmi/maaliskuun alusta lähtien.

Auroras-verkoston tarkoitus on koulutettujen naisten suomen kielen taidon ja työllistymismahdollisuuksien parantaminen. Toimintaa on järjestetty vuodesta 2012. Verkosto yhdistää ainutlaatuisella tavalla kansainvälisten naisten vertaistuen sekä suomalaisten työelämässä kokeneiden ohjaajien tuen ja heidän verkostonsa. Osana toimintaa järjestetään myös valtakunnallisia verkostoitumistapahtumia, joissa myös toimintaan aiemmin osallistuneet voivat ylläpitää verkostojaan. Lisätietoja toiminnasta löydät verkkosivuiltamme auroras.fi.

Koordinaattori vastaa toiminnan markkinoinnista, ryhmien organisoimisesta, laajentumisesta ja viestinnästä. Lisäksi koordinaattori vastaa toiminnan yhteistyösuhteista. Työ suoritetaan tiimityönä yhdessä toimintaan palkattavan asiantuntijan kanssa. Työ sisältää harvakseltaan ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää osaamista mentoroinnista ja/tai työelämäaiheisesta toiminnasta. Toivomme lisäksi kokemusta viestinnän tehtävistä ja/tai markkinointitehtävistä. Arvostamme kokemusta ja ymmärrystä vapaaehtoistyön tukemisesta ja kouluttamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja kokemusta konseptoinnista. Jos sinulta löytyy lisäksi kokemusta Stea-rahoitteisesta toiminnasta, tavoitteiden mittaamisesta ja kehittämistyöstä, olet täydellinen hakija meille. Emme edellytä sinun täyttävän jokaista hakukriteeriä, sillä työssä on erinomainen mahdollisuus kehittyä ja tehtäviin perehdytetään toivomallasi tavalla.

Tarjoamme kiinnostavan ja palkitsevan työn, iloisen ja huolehtivaisen työyhteisön sekä lounasedun. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia. Palkka on 3200-3350 € / kk kokemuksesta riippuen. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmi/maaliskuussa 2023.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi pdf-muodossa nimelläsi nimettynä perjantaihin 13.1.2023 klo 12 mennessä osoitteeseen info@luetaanyhdessa.fi. Merkitse viestin otsikoksi koordinaattori. Järjestämme kaksi haastattelukierrosta, joista ensimmäinen järjestetään to 19.1- pe 20.1 ja toinen ti 24.1. Ilmoitamme kaikille hakijoille hakuprosessin jatkosta ti 17.1. mennessä. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Henna-Maija Syrjälä henna-maija.syrjala@luetaanyhdessa.fi p. 0451174282 keskiviikkona 4.1. ja 11.1. klo 12–15 sekä torstaina 12.1. klo 12–15.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: