Tutustu Toistetaan yhdessä -uutiskirjeeseen!

25.10.2022
Henna-Maija Syrjälä
Syksyisiä vaahteranlehtiä oranssin eri sävyissä

Toistetaan yhdessä -hankkeen toinen uutiskirje on ilmestynyt. Tutustu hankkeen syksyn kuulumisiin täällä. Uutiskirjeessä esitellään muutos hanketiimissä, kerrotaan siitä, missä Toistoon on voinut syksyn aikana törmätä ja etsitään kielenopetuksesta kiinnostuneita vapaaehtoisia ja järjestöjä.

Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi täällä. Uutiskirjeen kautta kuulet hankkeen kuulumiset viisi kertaa vuodessa sekä saat ajankohtaista tietoa uusista Toisto-materiaaleista ja osallistumismahdollisuuksista. Tervetuloa seuraamaan Toistoa!


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: