Avoimet työpaikat: koordinaattori

17.08.2022
Henna-Maija Syrjälä

Haemme koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen Toistetaan yhdessä -hankkeeseemme.

Toistetaan yhdessä on STEA:n rahoittama hanke 2022 – 2024, joka tarjoaa Toisto-metodille (www.suomenkielisanootervetuloa.fi) uuden kodin ja jatkumon osana Luetaan yhdessä -verkostoa. Hanke kouluttaa verkoston vapaaehtoisia Toisto-metodin ja osallistavien työtapojen hyödyntämiseen ja tuottaa uusia alkuvaiheen kielen oppimisen ja demokratiakasvatuksen materiaaleja. Lisäksi hankkeessa tuetaan maahanmuuttajajärjestöjen valmiuksia tarjota vapaaehtoistyönä toteutettavaa, ryhmämuotoista alkuvaiheen suomen kielen opetusta.

Koordinaattori vastaa hankkeen asiakassuhteista muihin järjestöihin, yhteistyökumppaneihin sekä vapaaehtoistyöntekijöihin. Hän solmii uusia kumppanuuksia uusien toimijoiden, erityisesti maahanmuuttojärjestöjen kanssa sekä ohjaa ja neuvoo hankkeen opetusryhmiä ja vapaaehtoistyöntekijöitä. Lisäksi koordinaattori vastaa hankkeen viestinnästä ja markkinoinnista.

Toivomme hakijalta 

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • järjestöalan tuntemusta, erityisesti maahanmuuttajajärjestöjen toiminnan tuntemus katsotaan eduksi
  • monipuolisia viestintätaitoja
  • vahvaa itseohjautuvuutta
  • kulttuurisensitiivisyyttä ja kiinnostusta monikulttuurisuuskysymyksiin 
  • joustavuutta

Arvostamme hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä päätöksentekokykyä. Toisto-metodin, osallistavien työtapojen tuntemus sekä monipuolinen kielitaito luetaan eduksi. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Jos innostut verkostotyöstä, viestinnästä ja alkuvaiheen kielen oppiminen ja demokratiakasvatus on intohimosi, hae meille. Tarjoamme mahdollisuuden innostavaan, itsenäiseen ja palkitsevaan työhön. Meiltä saat etuna mm. lounasedun, upean työporukan ja toimiston ihanasta Töölöstä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan /syyskuussa 2022. Palkka on 3 200 €/kk. 

Lisätietoja Luetaan yhdessä -verkostosta ja Toistetaan yhdessä -hankkeesta löydät osoitteesta luetaanyhdessa.fi. Tehtävästä lisätietoja antaa 25.8.2022 ja 2.9.2022 klo 12-15 Luetaan yhdessä -verkoston toiminnanjohtaja Henna-Maija Syrjälä henna-maija.syrjala@luetaanyhdessa.fi, puh. 045 117 4282.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen
info@luetaanyhdessa.fi sunnuntaihin 4.9.2022 mennessä. Haastattelujen ensimmäinen kierros järjestetään 8.9. ja toinen 12.9. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. 

 Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: