Strategia 2022 - 2026 valmistui

30.05.2022
Iina-Ruusa Pyykkönen

Verkoston tulevien vuosien suuntaviivat ovat valmiit. Strategian keskiössä ovat verkoston ydinarvot: jatkuva oppiminen, yhdenvertaisuus ja yhteisöllisyys.

Strategian keskiössä ovat arvot. Palat kuvaavat tärkeitä painoalueita.

Tutustu uuteen strategiaan

Lue koko strategia täältä.

Vuonna 2021 tehtiin strategian uudistustyötä ja prosessi on nyt valmis. Työstimme verkoston toiminnan kannalta tärkeitä suuntia yhdessä Akateemisten naisten liiton hallituksen, ohjausryhmän, ja toiminnassa mukana olevien vapaaehtoistemme kanssa. Työpajoissa nousi vahvasti esiin jaettu näkemys arvoistamme. Toimintamme perustana ovat jatkuva oppiminen, yhdenvertaisuus ja yhteisöllisyys.

Strategian neljä painoaluetta

Painoalueiksi strategiaan valikoituivat opiskelijoiden osallisuus, kehittyvä vapaaehtoistyö, vaikuttaminen sekä elinvoimainen verkosto. Tulevina vuosina haluamme nähdä, kuinka ryhmissämme opiskelevat ovat enenevissä määrin kehittämässä ja suunnittelemassa toimintaa. Nettisivuja ja viestintää kehitetään saavutettavuus edellä. Haluamme verkostona vaikuttaa ja tukea monimuotoista yhteiskuntaa.

Vapaaehtoistyön pitää myös elää ajassa ja kehittyä. Siksi kuuntelemme herkällä korvalla vapaaehtoisten toiveita ja tarpeita ja rekrytoimme toimintaan ihmisiä monista eri taustoista. Verkomme sitoutuu antirasistiseen toimintaan ja haluaa yhteisönä oppia lisää siitä, miten voimme toimia syrjivien rakenteiden ja asenteiden purkamiseksi. Lisäämme elinvoimaa laajentumalla uusille paikkakunnille ja kokeilemalla uudenlaisia vapaaehtoisuuden tapoja.

 Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: