Avoimet työpaikat: asiantuntija

03.02.2022
Henna-Maija Syrjälä

Luetaan yhdessä on valtakunnallinen verkosto, jonka vapaaehtoistyönä toteutettavat opiskeluryhmät tukevat maahanmuuttajien, erityisesti naisten, suomen/ruotsin kielen oppimista ja kotoutumista. Verkostoa hallinnoi Suomen Akateemisten Naisten Liitto. Haemme nyt asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen  työsuhteeseen (37,5 h/viikko) Helsingin keskustan toimipisteeseemme. 

Asiantuntija vastaa verkoston vapaaehtoistyön koordinoinnista ja ohjauksesta. Lisäksi asiantuntijan tehtäviin kuuluu verkoston sisäinen viestintä ja sen kehittäminen, toiminnan markkinointi, laaja-alainen yhteistyö verkoston yhteistyökumppanien kanssa ja vaikuttamistyö yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Työhön sisältyy myös tapahtumatuotantoon ja raportointiin liittyviä tehtäviä. 

Toivomme hakijalta 

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta vapaaehtoistyön koordinoinnista ja kotoutumistyöstä
  • monipuolisia viestintä- ja markkinointitaitoja
  • vahvaa itseohjautuvuutta
  • kulttuurisensitiivisyyttä ja kiinnostusta monikulttuurisuuskysymyksiin 
  • joustavuutta ja matkustusvalmiutta kotimaassa.

Arvostamme hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja ja päätöksentekokykyä. Osallistavat työtavat, järjestömaailman tuntemus ja monipuolinen kielitaito luetaan eduksi. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Jos innostut vapaaehtoistyön johtamisesta ja viestintä on intohimosi, hae meille. Tarjoamme mahdollisuuden innostavaan, itsenäiseen ja palkitsevaan työhön. Meiltä saat etuna mm. lounasedun, upean työporukan ja toimiston ihanasta Töölöstä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa 2022. Palkka on 3 200 €/kk. 

Lisätietoja: luetaanyhdessa.fi. Tehtävästä lisätietoja antaa 9.2. klo 12-15 sekä 16.2. klo 12-15 Luetaan yhdessä -verkoston toiminnanjohtaja Henna-Maija Syrjälä puh. 045 117 4282, henna-maija.syrjala@luetaanyhdessa.fi

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen info@luetaanyhdessa.fi 18.2. klo 12 mennessä. Haastattelut järjestetään viikolla 8 ja 9. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. 


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: