Tutustu marraskuun uutiskirjeeseen

11.11.2021
Iina-Ruusa Pyykkönen

Marraskuun uutiskirje on julkaistu. Raportointilinkki oli ensin tulleessa kirjeessa valitettavasti virheellinen, joten lähetimme perään toisen kirjeen, jossa linkki toimii. Alkuperäisen uutiskirjeen voi lukea kokonaisuudessaan täällä ja se sisältää muun muassa

  • tärkeää tietoa syksyn raportoinnista,
  • opiskelijapalautteen keräämisestä ja
  • toiminta- sekä virkistysrahojen maksamisesta ryhmille.

Jos et vielä tilaa uutiskirjettämme sähköpostiisi, voit tehdä tilauksen tämän sivun alalaidasta kohdasta ”Tilaa uutiskirje”. Listalta poistuminen onnistuu uutiskirjeiden alalaidassa olevasta ”unsubscribe this list” -linkistä.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: