Luetaan yhdessä -ryhmät lomailevat kesällä

01.06.2021
Henna-Maija Syrjälä

Suurin osa Luetaan yhdessä -lähiryhmistä on ollut kevään tauolla koronapandemian ja siitä seuranneiden rajoitusten vuoksi. Lähiryhmien tilalle on kehitetty valtakunnallista etätoimintaa. Etäryhmistä tiistain Keskustellaan suomeksi -ryhmän tapaamiset jatkuvat 15.6. saakka, mutta muut ryhmät ovat nyt siirtyneet ansaitulle kesätauolle.

Toimistolla katseet ja ajatukset ovat jo kääntyneet syksyyn. Syksyllä on tarkoitus päästä käynnistämään lähiryhmien toimintaa. Myös etäryhmistä osa jatkaa tapaamisia syksyllä. Kaikki toiminta käynnistyy virallisesti syyskuun alussa.

Olemme kesän aikana yhteyksissä kaikkien ryhmien yhteyshenkilöihin ja keskustelemme syyskauden aloituksesta. Jos ryhmäsi kaipaa yhteistä keskustelua pikaisesti, voit jättää soittopyynnön asiantuntija Tanja Aakolle: tanja.aakko@luetaanyhdessa.fi.

Päivitämme lähiryhmien tietoja osoitteeseen https://data/www/customers/p.serverside.fi/ly/tule-mukaan/opetusryhmat/ ja etäryhmät osoitteeseen https://data/www/customers/p.serverside.fi/ly/tule-mukaan/etaopetusryhmat/. Kaikkien ryhmien tiedot päivitetään nettisivuille 1.9. mennessä.

Toivotamme ryhmien opiskelijoille, vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille rentouttavaa ja kaunista kesää!


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: