Henkilöstövaihdoksia: toiminnanjohtaja perhevapaille

05.03.2021
Henna-Maija Syrjälä

Luetaan yhdessä -verkoston toiminnanjohtaja Henna-Maija Syrjälä jää perhevapaille 17.3.2021 alkaen. ”Hieman toisenlaiset työtehtävät kutsuvat loppuvuoden ajaksi”, Henna-Maija iloitsee. ”Töistä pois jääminen tuntuu vähän oudolta ja jännittävältä: jatkuvasti uutta suunnitellessamme työtiimin kanssa joudun muistuttamaan itseäni siitä, että en ole tätä hommaa loppukeväällä enää hoitamassa. Samalla kuitenkin odotan tätä uutta elämänvaihetta suurella innolla. Esikoisen myötä elämä muuttuu varmasti täysin, vaikka en vielä lainkaan tiedä miten”, toteaa Henna-Maija nauraen. Perhe odottaa pientä tytärtä syntyväksi huhtikuun lopulla: ”Edellisessä kokouksessa yksi vapaaehtoisistamme kysyi minulta, kasvaako tyttärestäni feministi. Vastasin, että ei kai hänellä ole vaihtoehtoa, kun on jo kohdussa ollut mukana tällaisten voimanaisten kanssa päätöksenteossa”, Henna-Maija muistelee.

Luetaan yhdessä -verkoston toiminta jää osaaviin käsiin. Toiminnanjohtajan sijaiseksi on valittu verkoston asiantuntija Sanna Laukkanen. Sannalle Luetaan yhdessä -toiminta on tuttua jo yli neljän vuoden ajalta. ”Ei oikeastaan jännitä”, Sanna hymyilee ja jatkaa: ”meillä on hyvä tiimi ja melko selvät sävelet tekemisillemme tälle vuodelle. Kiva päästä tekemään töitä tästä näkökulmasta.” Sannan sijaiseksi asiantuntijaksi Luetaan yhdessä -verkosto onnistui nappaamaan sisarhankkeemme Auroras-verkoston hankepäällikön perhevapaan sijaisuutta viime syksynä hoitaneen Tanja Aakon. Tanja on tehnyt tiivistä yhteistyötä Luetaan yhdessä -toiminnan kanssa keväästä 2019. ”Toiminta on suurelta osin tuttua, mutta on mukava päästä tutustumaan verkoston kehuttuihin vapaaehtoistyöntekijöihin lähemmin”, Tanja toteaa.

vs. toiminnanjohtaja Sanna Laukkasen tavoittaa tuttuun tapaan osoitteesta sanna.laukkanen@luetaanyhdessa.fi ja puhelinnumerosta +358 45 872 3929. Asiantuntija Tanja Aakon tavoittaa osoitteesta tanja.aakko@luetaanydessa.fi ja puhelinnumerosta +358 45 117 4282.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: