Vuoden viimeinen uutiskirje

16.12.2020
Henna-Maija Syrjälä

Vuoden loppusuora häämöttää jo ja vähitellen on aika hiljentyä joulun ja uuden vuoden viettoon. Tähän vuoden viimeiseen uutiskirjeeseen olemme koonneet vielä viimeiset tärkeät tiedonmuruset. Kuluneen vuoden numerot ja kokemukset on tarpeen vielä kirjata raporttipohjaan muistiin. Luettehan myös toiminnallisen kielenoppimisen kirjalahjasta ja verkostomme yhteydestä Ylen uuteen Kielikouluun? Ensi vuodesta jo haaveileville uutiskirjeestä löytyy myös tuleva toimintasuunnitelmamme ja sisarverkostomme Auroraksen viesti. Erityisesti toivomme näkevämme teidät vielä ennen joulua yhteisissä pikkujouluissamme. Sydämellinen kiitos tästä kuluneesta vuodesta!

Lue lisää: https://mailchi.mp/d7190f…/luetaan-yhdess-uutiskirje-6464016

Kohdataan jälleen tammikuussa,
Henna-Maija, Ruusa ja Sanna
Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: