Syksyn koronatiedote

14.08.2020
Henna-Maija Syrjälä

Verkostomme, kuten koko yhteiskunta, varautuu nyt poikkeukselliseen syksyyn. Syksyn osalta olemme linjanneet, että kontaktiopetusta voidaan toteuttaa niillä paikkakunnilla, joilla ei ole valtionhallinnon antamaa etätyösuositusta. Hallitus on 13.8. linjannut, että etätyösuositus palautetaan alueellisesti ja suositus olisi tartuntojen perusteella voimassa tällä hetkellä Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiireissä. (Hallituksen suositus etätyön käytöstä.) Suositamme, että näiden alueiden opetusryhmät jatkavat kevätkauden taukoa vielä syksyn ajan tai kunnes etätyösuositus on alueella purettu. Kannustamme näiden ryhmien vapaaehtoisia tulemaan mukaan ohjaamaan etäryhmiämme. On mahdollista, että syksyllä etätyösuositus laajenee muillekin alueille, näistä muutoksista löytyy jatkossa ajantasainen listaus nettisivuillamme. 

Jos sinulla herää kysymyksiä koronaviruksen vaikuttamisesta Luetaan yhdessä -toimintaan, voit olla yhteydessä joko toiminnanjohtaja Henna-Maija Syrjälään (henna-maija.syrjala@luetaanyhdessa.fi, 0451174282) tai asiantuntija Sanna Laukkaseen (sanna.laukkanen@luetaanyhdessa.fi, 0458723929).


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: