Zoom-tutustumismateriaalia vapaaehtoisille

27.07.2020
Iina-Ruusa Pyykkönen

Toimistolla valmistaudutaan jo tulevaan syksyyn. Olemme lisänneet nettisivuille Zoom-ohjevideot, joiden avulla voi tutustua ohjelman käyttöön vaikkapa mökin terassilta. Suosimme tätä helppokäyttöistä ohjelmaa webinaareissa sekä syksyllä alkavissa etäkielikahviloissa. Etäohjauksesta kiinnostuneet voivat edelleen ilmoittautua täällä.

Zoom-ohjevideoita pääset katsomaan näistä linkeistä:

Jos syvällisempi tutustuminen etäneuvotteluohjelman käyttöön kiinnostaa, ilmoittaudu erityisesti meidän vapaaehtoistemme tarpeisiin räätälöidylle Zoom-kurssille täällä. Kyseessä on tietotekniikkakurssi, jossa harjoitellaan Zoomin käyttöä itsenäisesti, kokouksen koolle kutsumista ja nk. hostina toimimista. Kouluttaja on Ritva Kämäri, joka on kouluttanut mm. Enter ry:n jäsenistöä. Ensimmäinen ryhmä tuli täyteen, mutta 13.8. alkaa toinen, kolme viikkoa kestävä kurssikokonaisuus. Kurssi kokoontuu torstai-iltaisin klo 18 etänä, tietysti Zoomissa.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: