Toinenkin Zoom-koulutus elokuussa

14.07.2020
Iina-Ruusa Pyykkönen

Hyviä uutisia! Ensimmäinen, 5. elokuuta alkava, Zoom-koulutuksemme täyttyi viikossa. Ilmoittautuminen on nyt auki toiseen ryhmään. Se alkaa 13.8. ja jatkuu kolmen viikon ajan samaan aikaan torstai-iltaisin. Osallistuaksesi tarvitset Google-tunnuksen, jonka hankkimisessa autamme mielellämme.

Kouluttaja Ritva Kämäri auttaa Luetaan yhdessä -vapaaehtoisia ottamaan haltuun suositun Zoom-sovelluksen, jonka avulla voi etäohjata kielenoppijoita mistä vain. Kyseessä on videoneuvotteluohjelma, jota olemme käyttäneet mm. webinaareissamme ja etäkielikahviloissa. Kurssi etenee rauhallisesti ja aikaa harjoittelulle on varattu runsaasti.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Otamme ryhmään 20 osallistujaa.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: