Kevään uutisia

05.06.2020
Henna-Maija Syrjälä

Historiallisen kevään jälkeen ja räntäsateista huolimatta lähestyvän kesän kynnyksellä on hyvä ottaa hetki kiitoksille. Uuden, muuttuneen arjen keskellä me täällä toimistolla olemme iloinneet kovasti siitä, että olemme saaneet kohdata teitä vapaaehtoisiamme webinaarien, etäohjauksien, puhelinsoittojen ja sähköpostien merkeissä. Vaikka ikävä onkin kova, on ollut hienoa huomata, miten monet vapaaehtoisistamme ovat pitäneet myös keskenään yhteyttä koronakevään keskellä. Tällainen yhteishenki on kullan arvoista: kiitos, että olet mukana.

Täällä kotitoimistoilla suuntaamme ajatuksia myös vähitellen kohti tulevaa syksyä ja kutsumme teidät mukaan miettimään kanssamme erilaisia vaihtoehtoja ja ideoita toiminnallemme. Siksi tästä uutiskirjeestä löytyykin mm. ryhmien tilannekartoitus ja kutsut etäyhteyksillä toteutettaviin juttutuokioihin. Tulevaa suunnitellessa myös kesken jääneen kevätkauden ja etäohjausten raportit ovat meille erityisen tärkeitä. Uutiskirjeen lopussa vinkkaamme pienestä yllätyksestä -mikähän se on? Pääset lukemaan uutiskirjeen kokonaisuudessaan täällä: https://mailchi.mp/b97335ae8b2f/luetaan-yhdess-uutiskirje-1529953

Toivotamme teille aurinkoisia ja rentouttavia kesäpäiviä! Pysytään terveinä ja pidetään yhdessä huolta toinen toisistamme.

Terveisin,
Henna-Maija, Ruusa ja SannaTilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: