Uusimmat uutiset

Koronatiedote

09.04.2020
Henna-Maija Syrjälä

Valtioneuvosto on päättänyt jatkaa poikkeusoloja Suomessa koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi 13.5. asti. Näin ollen Luetaan yhdessä -verkoston opetusryhmien kokoontumiset perutaan aikaisemmin ilmoitetun lisäksi koko loppu kevään osalta (31.5. asti). Näin voimme parhaiten pitää huolta itsestämme, toisistamme ja yhteiskuntavastuusta. Syyskausi alkaa tuttuun tapaan syyskuun ensimmäisellä viikolla.


Jos sinulla herää kysymyksiä koronaviruksen vaikuttamisesta Luetaan yhdessä -toimintaan, voit olla yhteydessä joko toiminnanjohtaja Henna-Maija Syrjälään (henna-maija.syrjala@luetaanyhdessa.fi, 0451174282) tai asiantuntija Sanna Laukkaseen (sanna.laukkanen@luetaanyhdessa.fi, 0458723929). Poikkeusajan toiminnastamme voit olla yhteydessä edellä mainittujen lisäksi myös kouluttajaamme Iina-Ruusa Pyykköseen (iina-ruusa.pyykkonen@luetaanyhdessa.fi, 0451962422) Päivitämme ajankohtaista tietoa myös nettisivujemme uutisiin sekä Facebook-sivuillemme.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: