Kevään seminaarimme siirtyvät nettiin!

24.04.2020
Henna-Maija Syrjälä

Luetaan yhdessä -verkosto on yleensä järjestänyt toukokuussa pääkaupunkiseudun ryhmille suuren, yhteisen kevätseminaarin Helsingissä. Epidemiatilanteen vuoksi seminaaria ei tietenkään voida järjestää sen perinteisessä muodossa. Yhteisen digiloikan hengessä järjestämme kaikille vapaaehtoisille ja yhteistyöverkostoille avoimet webinaarit huhti-toukokuussa.

Webinaarit ovat kolmena perättäisenä tiistaina 28.4., 5.5. ja 12.5.2020 klo 15.30 – 16.15 Zoom-palvelussa. Lisätietoa osallistumisesta löydät täältä. Webinaarit tallennetaan ja ne tulevat katsottaviksi myöhemmin. Seminaarit ovat erillisiä kokonaisuuksia, joten voit tulla mukaan kaikkiin itseäsi kiinnostaviin tuokioihin.

Webinaarisarjan aloittaa etäohjausaiheinen tuokio, jossa haastattelemme Koivukylän kirjaston Luetaan yhdessä -vapaaehtoisia aktiivisesta etäkielikahvilatoiminnasta sekä kotkalaista vapaaehtoiskonkaria, joka on ottanut uuden tilanteen haltuun useiden etäohjattavien kanssa. Voit liittyä mukaan myös, jos digiauttaminen verkostossamme kiinnostaa sinua ja haluaisit lisätietoa sen muodoista ja mahdollisuuksista.

Toukokuun alussa meillä on vieraana Maria Ahlholm Helsingin yliopistosta. Hänen kanssaan keskustelemme puhekielen opetuksesta, kielen rakentumisesta ja siitä, miten ohjaaja voi pelkistää kieltä oppijalle helpompaan muotoon.

Viimeisessä webinaarissa tapaamme vahvuustutkija Kaisa Vuorisen. Hän kertoo meille, millaisin keinoin ryhmiin luodaan motivaatiota ja sitoutumista synnyttävä ilmapiiri. Webinaareissa haastattelijana toimii Luetaan yhdessä -verkoston kouluttaja Iina-Ruusa Pyykkönen.

Kuvassa tunnelmia viime syksyn valtakunnallisesta seminaaristamme. Toivottavasti pääsisimme pian taas kohtaamaan toisemme kasvokkain!

Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: