Luetaan yhdessä -verkoston koronatiedote opetusryhmille

13.03.2020
Henna-Maija Syrjälä

Valtioneuvosto on antanut 12.3.2020 ohjeistuksen, jossa kehotetaan välttämään kaikkia ei-välttämättömiä kokoontumisia ja sosiaalisia kontakteja koronaviruksen tartuntariskin vuoksi. Näin ollen Luetaan yhdessä -verkoston opetusryhmien kokoontumiset perutaan pääsiäiseen asti (13.4.2020). Vapaaehtoistyöntekijämme ovat useat ikänsä puolesta riskiryhmää, ja tavoitteenamme on pitää kaikki Luetaan yhdessä toimijat, sekä vapaaehtoistyöntekijät että opiskelijat, terveinä.

Peruutuksen mahdollista jatkamista pääsiäisestä loppulukukaudeksi toukokuun loppuun harkitaan, ja päätöksestä tiedotetaan huhtikuun alkuun mennessä. Ryhmät, joilla on esimerkiksi hankaluuksia tiedottaa opiskelijoita ryhmän touoista, voivat itsenäisesti päättää toiminnan perumisesta loppulukukaudeksi jo tästä päivästä lähtien.

Jos sinulla herää kysymyksiä koronaviruksen vaikuttamisesta Luetaan yhdessä -toimintaan, voit olla yhteydessä joko toiminnanjohtaja Henna-Maija Syrjälään (henna-maija.syrjala@luetaanyhdessa.fi, 0451174282) tai asiantuntija Sanna Laukkaseen (sanna.laukkanen@luetaanyhdessa.fi, 0458723929). Päivitämme ajankohtaista tietoa myös nettisivujemme uutisiin sekä Facebook-sivuillemme.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: