Avoimet työpaikat: kouluttaja

03.01.2020
Henna-Maija Syrjälä

Innostutko uuden oppimisesta ja fasilitoinnista?
Onko suomi toisena kielenä -opetus intohimosi? Hae meille!

Haemme kouluttajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin keskustan toimipisteeseemme.

Kouluttaja vastaa Luetaan yhdessä -verkoston strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesta laajentumisesta, opetusryhmien perustamisesta ja uusien vapaaehtoistyöntekijöiden kouluttamisesta vapaaehtoistehtäviin. Lisäksi kouluttajan työtehtäviin kuuluu verkoston alueellisten ja valtakunnallisten koulutusten suunnittelu, organisointi ja pitäminen yhteistyössä verkoston kumppaneiden kanssa. Tehtävänäsi on myös selvittää Luetaan yhdessä -verkoston toiminnalle tarpeellisia koulutusteemoja, opiskella niihin liittyviä aiheita sekä luoda koulutussisältöjä näihin aiheisiin liittyen.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta kouluttamisesta sekä/tai suomi toisena kielenä -opettamisesta. Tehtävä edellyttää vahvaa itseohjautuvuutta, kiinnostusta monikulttuurisuuskysymyksiin, joustavuutta sekä matkustusvalmiutta kotimaassa. Arvostamme hyviä organisointi-, vuorovaikutus-, päätöksentekokyky-, ja esiintymistaitoja sekä pedagogisia opintoja ja erityisesti suomi toisena kielenä oppimäärää. Järjestömaailman tuntemus luetaan eduksi. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä jonkin verran.

Jos innostut uuden oppimisesta, fasilitoinnista ja suomi toisena kielenä on intohimosi, niin hae meille. Tarjoamme mahdollisuuden innostavaan, itsenäiseen ja palkitsevaan työhön. Meiltä saat etuna mm. lounasedun, upean työporukan ja toimiston ihanasta Töölöstä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2020, mikäli sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa STEAN avustusehdotuksen. Palkka on 3 200 €/kk.

Tehtävästä lisätietoja antaa 17.1. ja 21.1 klo 10-15 Luetaan yhdessä -verkoston toiminnanjohtaja Henna-Maija Syrjälä henna-maija.syrjala@luetaanyhdessa.fi, puh. 0451174282.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen henna-maija.syrjala@luetaanyhdessa.fi perjantaihin 24.1.2020 klo 16 mennessä. Haastattelut järjestetään Helsingissä viikolla 6. Haastatteluvalinnoista ilmoitamme tammikuun loppuun mennessä. Työsuhteessa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: