Joulukuun uutiskirje

09.12.2019
Henna-Maija Syrjälä

Pian on aika kääriä kulunut vuosi pakettiin, ottaa vastaan talven juhlapyhät ja hengähtää hetki. Tähän vuoden viimeiseen uutiskirjeeseen olemme liittäneet teille vielä muutamat tärkeät tiedonmurut. Kevätkauden tuntisuunnitelman päivitys on parhaillaan työn alla, lataamme sen uuden version nettisivuillemme vielä ennen lomalle lompsahtamista.

Kuluneeseen vuoteen on kuulunut paljon kiitollisuuden aiheita: tuhansia oppimisen hetkiä, merkityksellisiä kohtaamisia, koulutuksia ja oivalluksia, pilottihankkeemme mahdollistaman digiloikka ja tietysti myös paljon arkisia touhuja. Erityisesti haluamme kiittää vapaaehtoisiamme jälleen kerran upeasta työstä. Täällä toimistolla iloitsemme aina suuresti jakamistanne kuulumisista, olette kullan arvoisia!

Uutiskirjeen pääset lukemaan kokonaisuudessaan täällä.

Toivotamme teille kaikille rauhallista ja valoisaa joulun odotusta,
Henna-Maija, Sanna ja Päivi


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: