Syksyn koulutukset

28.08.2019
Henna-Maija Syrjälä

Syksy tuo tullessaan aluelliset koulutustilaisuudet Turussa, Tampereella ja Hämeenlinnassa sekä valtakunnallisen seminaarin Helsingissä. Valtakunnallisen seminaarin ohjelman julkaisemme seuraavassa uutiskirjeessä, mutta merkitse jo nyt kalenteriisi lauantai 23.11, jotta varmasti pääset paikalle. Luvassa on kiinnostavaa asiaa mm. suomen alkeiden opettamisesta.

Aluekoulutukset: 
Turku tiistai 10.9. klo 12-16, Valtion virastotalo, Ahtisaari-sali, Itsenäisyydenaukio 2 
Tampere tiistai 17.9. klo 12-16, pääkirjasto Metso, Tammi-sali, Pirkankatu 2
Hämeenlinna torstai 26.9.2019 klo 12-16, Verkatehdas, luokkahuone 3, Paasikiventie 2

Aluekoulutusten aiheena on turvallisuusasioiden huomioiminen maahanmuuttajien ohjauksessa. Koulutuksen ote on lämminhenkinen jutustelu tärkeän asian parissa. Lisäksi käymme tietysti läpi Luetaan yhdessä -kuulumisia puolin ja toisin. Osallistujille tarjoamme kahvit. Ilmoittaudu koulutukseen täällä.

Muut syksyn koulutukset

Verkostomme yhteistyökumppani Osallistava turvallisuus maahanmuuttajille -hanke (OTE-M) tarjoaa syksyn tullen vapaaehtoistyöntekijöillemme tärkeitä ja kiinnostavia maksuttomia koulutuksia. Jos haluat matkakorvauksen koulutukseen osallistumisesta, ilmoitathan matkastasi etukäteen Henna-Maijalle. 

TURVAKASSIN KOULUTTAJAKOULUTUS torstaina 19.9.2019 kello 16.30-20 (Helsinki)
 
Turvakassi-koulutuksessa käsitellään turvallisuutta laajasta näkökulmasta konkreettisten tuotteiden kautta. Turvakassi sisältää turvallisuustekniikkaa arjen ja asumisen turvallisuuden eri osa-alueilta, mm. palo- ja poistumisturvallisuudesta, varautumisesta, tapaturmien ehkäisemisestä, kiinteistöjen turvallisuudesta ja henkilöturvallisuudesta. Koulutus pidetään Spekin tiloissa osoitteessa Ratamestarinkatu 11, Helsinki. Koulutukseen mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu täällä
 
ALKUSAMMUTUSHARJOITUS torstaina 12.9.2019 kello 15-17 (Helsinki)
 
OTE-M järjestää Luetaan Yhdessä -verkoston vapaaehtoisille mahdollisuuden Helsingin pelastuslaitoksen järjestämään alkusammutusharjoitukseen ja tutustumiseen samalla paloasemaan ja sen toimintaan.

Harjoitukset pidetään torstaina 12.9 klo 15-17 Mellunmäen paloasemalla osoitteessa Linnanpajantie 6, 00950 Helsinki. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa. Tarkemmat ohjeet harjoituksista lähetetään sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen. Tähän tapahtumaan viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.9.2019. Ilmoittaudu harjoitukseen täällä.   
 
TURVAKOUTSIKOULUTUS torstaina 3.10.2019 kello 14-17 (Helsinki)
  
Haluatko edistää kodin turvallisuutta omassa tai läheistesi kodissa, vapaaehtoistoiminnassa tai organisaatiossasi? Oletko kiinnostunut ryhmien ohjaamisesta ”koutsauksesta” turvallisuusasioissa? Osallistu kodin turvallisuusvalmennukseen, jonka aiheena on koti- ja vapaa-ajan tapaturmien ehkäisy. Koulutuksessa käsitellään seuraavia teemoja: kaatumiset, liukastumiset, myrkytykset, tapaturmat sekä elämäntavat tapaturmien ehkäisyssä.
Koulutus pidetään Spekin tiloissa osoitteessa Ratamestarinkatu 11, Helsinki. Koulutukseen mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu koulutukseen täällä


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: