Kevätlukukauden raportointi

22.05.2019
Henna-Maija Syrjälä

Ennen kesätauolle jäämistä pyydämme ryhmiämme jälleen tuttuun tapaan raportoimaan toiminnasta kevään osalta. Tänä vuonna kokeilemme uutta käytäntöä, jossa ryhmät voivat halutessaan raportoida kerran vuodessa kahden kerran sijaan. Raportoinnin uudistamisella haluamme vähentää vapaaehtoistyön kuormittavuutta ja selkeyttää kerättävien tietojen ilmoittamista eteenpäin. Toivomme keväraportin yhteydessä palautetta siitä, kuinka haluaisitte raportoida jatkossa.


Raportointiohjeet, kevät 2019

1. Avaa kevätraportin 2019 lomake tämän linkin kautta
2. Jos haluat täyttää koko kuluvan vuoden tiedot syysraportin yhteydessä, täytä vain raportin alkuosa (ja halutessasi anna palautetta raportoinnista) ja paina LÄHETÄ
3. Jos haluat raportoida ryhmänne toiminnasta kaksi kertaa vuodessa, täytä koko lomake normaaliin tapaan ja paina LÄHETÄ

Miksi raportoidaan ja kuka raportoi?

Jokainen ryhmä täyttää yhden raportin toiminnastaan. Ryhmän opettajien kesken tulee sopia, kuka täyttää lomakkeen tai täytetäänkö se yhdessä. Raportointiaikaa on aina juhannukselle asti.

Raporttien pohjalta kirjoitetaan joka kevät vuosikertomus, jossa eritellään laajasti edellisvuoden toimintaa ja opiskelijoidemme taustaa. Ryhmiltä saadut tiedot auttavat kehittämään toimintaa ja kohdentamaan resursseja paremmin. Kaikki tieto toiminnastamme on myös tärkeää rahoituksen hakemisen kannalta. Raportoinnin avulla voidaan osoittaa toimintamme vaikuttavuus ja yhteiskunnallinen merkitys.

Suuret kiitokset kaikille raportoijille jo etukäteen.

Lomake: Luetaan yhdessä -verkoston opetusraportti, kevätlukukausi 2019


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: