Kevään uutiskirje on lähtenyt matkaan

20.03.2019
Henna-Maija Syrjälä

Tuttuja kevään merkkejä ovat lisääntyvä valo ja lähestyvät alueseminaarit. Tässä uutiskirjeessä on tarkempaa infoa odotetusta pääkaupunkiseudun seminaaristamme, ilmoittauduthan mukaan ja houkuttelet ryhmäsi muitakin vapaaehtoisia paikan päälle! Uutiskirjeen pääset lukemaan täällä:
https://mailchi.mp/77fc2fd9fd22/luetaan-yhdess-uutiskirje-524093

Löydät tietoa myös mm. Luetaan yhdessä -verkoston vuoden 2019 vapaaehtoisen ja opiskelijan palkitsemisesta, tulevista Mahdollisuuksien Toreista ja uudesta yhteistyökumppanistamme, Osallistava Turvallisuus -hankkeesta. Muutamalle kiinnostuneelle ja nopealle on vielä myös paikkoja tulevilla opintomatkoillamme.

Intoa kevään aherrukseen, toivottavasti kohtaamme seminaareissa!

Henna-Maija, Sanna ja Emmi


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: