Luetaan yhdessä -verkoston itsearviointi

10.01.2018
Henna-Maija Syrjälä

Arvoimme Luetaan yhdessä -verkostoa vuosittain, jotta voimme yhdessä kehittää aina vain onnistuneempaa toimintaa. Arvioinnin tarkoituksena on seurata ja kehittää hankkeen toteutusta, tuloksia ja parantamisalueita. Arviointia kerätään verkoston vapaaehtoistyöntekijöiltä, opiskelijoilta, yhteistyökumppaneilta sekä työntekijöiltä.
Olisi hienoa, jos voisit täyttää vapaaehtoisillemme tarkoitetun arviolomakkeen, joka löytyy täältä. Kysely vie noin kymmenisen minuuttia. Lomake sulkeutuu helmikuun lopussa.

Toivomme, että jokainen opetusryhmä pyytäisi toiminnan arviointia myös parilta ryhmän opiskelijalta, joilta löytyy riittävä kielitaito selkosuomenkieliseen lomakkeeseen. Kysely on oivallinen tapa saada palautetta opiskelijoilta myös oman ryhmänne käyttöön. Opiskelijoille suunnattu sähköinen kyselylomake löytyy täältä. Mikäli luokassanne ei ole tietokoneita tai tabletteja käytettävissä, voi kyselyn avata myös älypuhelimella. Vaihtoehtoisesti voitte tulostaa lomakkeen täällä ja skannata tai lähettää postissa täytetyt lomakkeet verkoston toimistolle.  Myös opiskelijoiden arviolomake sulkeutuu helmikuun lopussa.


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: