Uudet upeat nettisivut

31.07.2017
th

Syyslukukauden aloitus tuo tänä vuonna tullessaan uusia tuulia. Olemme kesätauon aikana uudistaneet nettisivujamme, jotta ne tukisivat entistä paremmin vapaaehtoistemme tekemää työtä. Uusilta sivuiltamme löytyy mm. materiaalipankki, jonka toivomme hyödyntävän entistä paremmin vapaaehtoisiamme.

Olemme keränneet sinne hyväksi havaittuja esimerkkejä oppikirjoista, kirjallisista materiaaleista, verkko-oppimisesta, toiminnallisista menetelmistä ja kulttuuri- ja yhteiskuntatiedosta. Ryhmien yhteystiedot on päivitetty karttamuotoon ja uutiskirjekin on saanut uuden ulkoasun.

Toivotamme kaikille vapaaehtoisillemme näiden muutosten myötä inspiroivaa syksyä ja antoisia hetkiä Luetaan yhdessä -toiminnan parissa!

Terveisin,
Henna-Maija, Larri ja Sanna


Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.
Valitse uutiskirje:

Sähköpostiosoitteesi: