Työpaikka – Hankekehittäjä

Suomen Akateemisten Naisten Liitto ry:n hallinnoiman Auroras-verkoston tarkoitus on auttaa Suomessa asuvia ulkomaalaisia koulutettuja naisia oppimaan ja käyttämään erityisesti ammattikäyttöön tarvittavaa suomen kieltä. Tavoitteena on samalla tukea heitä verkostoitumaan suomalaisten naisten kanssa ja integroitumaan paremmin yhteiskuntaan. Haemme nyt osa-aikaista (80% viikkotyöaika) hankekehittäjää noin kahden vuoden määräaikaiseen (30.6.2020 asti) työsuhteeseen luotsaamaan Auroras-hanketta sen uuteen vaiheeseen.

Hankekehittäjä toimii verkoston ryhmien tukena vastaten vapaaehtoistyöntekijöille tarjottavasta neuvonnasta, ohjauksesta ja koulutuksesta. Hän vastaa myös hankkeen suunnittelusta ja taloudesta yhdessä ohjausryhmän kanssa sekä verkoston viestinnästä kuten nettisivuista sekä uutiskirjeestä. Hankekehittäjä edistää verkoston laajentumista hankesuunnitelman mukaisesti.

Hakijoilta odotamme soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta hanketyön hallinnoinnista ja vapaaehtoistyön koordinoinnista. Arvostamme hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä kokemusta viestintään liittyvistä työtehtävistä. Tehtävä edellyttää kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä sekä kiinnostusta monikulttuurisuuskysymyksiin. Työ edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen, kiinnostavaan ja palkitsevaan työhön, näköalapaikan järjestömaailmaan ja kansainvälistyvään Suomeen sekä mahdollisuuden tutustua verkoston laajaan yhteistyöverkostoon. Työsuhde alkaa lokakuun aikana 2018.

Lisätietoja Auroras-verkostosta löydät osoitteesta auroras.fi. Tehtävästä lisätietoja antaa 16.-17.8 sekä 27.-28.8. klo 11-14 toiminnanjohtaja Henna-Maija Syrjälä henna-maija.syrjala@luetaanyhdessa.fi, puh. 0451174282.
Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen henna-maija.syrjala@luetaanyhdessa.fi 2.9.2018 mennessä. Pyrimme järjestämään haastattelut viikolla 37. Työsuhteessa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tilaa uutiskirje

Julkaisemme verkostomme vapaaehtoisille tarkoitettua uutiskirjettä viisi kertaa vuodessa.